CAFETARIA 'T BRAADSPIT

Recentebeoordeling


2 sterren uit 414 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria 't Braadspit. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 3:28 We hadden friet speciaal en de speciaal over de friet. Bij bezorging bleek dat de friet langs het bakje lag met de speciaal eronder. Het zag er niet uit. Meteen gebeld voor een nieuw friet speciaal. Dit lukte niet, zou op een lijst komen
23 jan 2023 om 20:18 Lang moeten wachten; milkshake na moeten brengen; eten helemaal niet warm.
17 jan 2023 om 8:28 Eten was te laat en bij het openen was àlles ondersteboven saus zat niet eens in het bakje maar ik de zak, nooit meer iets hier bestellen
1 jan 2023 om 19:30 Duurde erg lang voor het eten er was. Vervolgens was de bestelling niet compleet en daarna kon ik ze ook niet meer bereiken.
30 dec 2022 om 22:46 Moest mijn €9 stoofvlees zoeken met een vergrootglas. Sitostick verbrand. Huid van de kip droger dan de huid van mijn opa. Ga nog liever kruipend in de regen naar een andere zaak dan dat ik hier nog eens bestel.
25 dec 2022 om 0:07 Ik vind dat de bestellingen de laatste tijd lang op zich laten wachten. Enige tijd geleden eten besteld voor 15 personen. Alles weggegooid omdat het bijna 2 uur duurde voordat het eten kwam. We hadden inmiddels al wat anders gegeten….
22 dec 2022 om 19:12 Helaas niet de hanen van de vorige eigenaar,bezorging precies op tijd. gebracht.
18 dec 2022 om 19:46 Ze hebben denk ik de opmerking niets gezien eten was lekker
11 dec 2022 om 22:08 Slechte service
11 dec 2022 om 22:07 Kip en Friet koud slecht
11 dec 2022 om 20:59 Friet was koud en slap. Kroket was plat en door de midden.
25 nov 2022 om 20:50 Duurt zo lang